NAŠ TIM

Gavrilo Vujovic
OSNIVAČ I MASTER HAIR STYLIST
Rođen u Republici Srpskoj, u malom mestu Ljubinju sa vizijom većom od brda koje ga okružuju. Svoje početke duguje velikoj podršci porodice i ljudima koji su ga svakodnevno podržavali i dolazili na frizuru kod, za njih u tom momentu, ekscentričnog momka iz Ljubinja. Frizersku obuku je završio u Beogradu, na Panjković Akademiji, gde je kao jedan od najboljih i ubrzo postao deo tima. Sa rancem na leđima i makazama u rukama dolazi za Novi sad i kreće sa svojom harizmom da osvaja novosađanke i novosađane. Danas, nakon 20 godina radnog iskustva, jedno je zagarantovano, neće Vas pustiti da izađete iz salona ako niste 100% zadovoljni.
Tanja Rapajić

SENIOR HAIR STYLIST

Na prvi pogled mila, ćutljiva i umiljata devojčica, a u stvari sjajan frizer sa preko 15 godina radnog iskustva. Kod nas je došla kao vredna, ambiciozna i željna učenja. Od tada je prošlo više od 6 godina i stotine zadovoljnih žena koje svakodnevno zovu da bi se zakazale isključivo kod njihove Tajči.

Nakon srednje Tehničke škole, gde je učila na usmerenju baš za frizera, odmah je prešla na praktičan rad u salon. Uvek je bila voljna da ide na edukacije i da se usavršava i tako je uz vrhunske brendove i pekla zanat. Danas, sa istom željom i ambicijom pristupa svakoj novoj koloraciji i trči u susret svakoj edukaciji koja će je učiniti još boljim frizerom.

ANDREA MILOŠEVIĆ

JUNIOR HAIR STYLIST

Devojčurak sa talentom. Na samom startu karijere, a već ima od koga da nauči sve što može da se nauči iz ovog prelepog zanata. Posle srednje škole i tek nešto malo frizerske prakse završila je kod nas, prazno platno što bi se reklo za obuku i učenje. Sa svojom vrckavom energijom, osmehom i neposrednošću će Vas osvojiti 100%. Danas, kad Anđa smota loknu to ne miče.

SLAĐANA VUJOVIĆ​

SALON MENADŽER

Poziv koji kod nas baš i nije nešto popularan ali je i te kako bitan za bezbrižan i kreativan rad jednog salona. Ključ i stub organizacionog dela GavriloV salona, Slađa je završila srednju Ekonomsku školu u Subotici i Ekonomski fakultet i Master studije na istom. Neplaniranim i čudnim putevima došla je na trenutnu poziciju jer ni sama nije znala koliko može da se doprinese radu jednog salona, a da nisi u praksi frizer. Teoretski će se najbrže sporazumeti šta Vam treba i šta želite da postignete sa svojom kosom i to sve preko telefona. Danas, bez Slađe nema termina i nema zakazanog posla.