NAŠ TIM

Gavrilo Vujovic
OSNIVAČ I MASTER HAIR STYLIST
Rođen u Republici Srpskoj, u malom mestu Ljubinju sa vizijom većom od brda koje ga okružuju. Svoje početke duguje velikoj podršci porodice i ljudima koji su ga svakodnevno podržavali i dolazili na frizuru kod, za njih u tom momentu, ekscentričnog momka iz Ljubinja. Frizersku obuku je završio u Beogradu, na Panjković Akademiji, gde je kao jedan od najboljih i ubrzo postao deo tima. Sa rancem na leđima i makazama u rukama dolazi za Novi sad i kreće sa svojom harizmom da osvaja novosađanke i novosađane. Danas, nakon 20 godina radnog iskustva, jedno je zagarantovano, neće Vas pustiti da izađete iz salona ako niste 100% zadovoljni.
Žana Žilnik

SENIOR HAIR STYLIST

Žena ljubičaste kose i oštrih makaza, Žana je još kao devojčica šišala svoje lutke i maštala da će jednog dana postati frizer. Zato je hrabro posle srednje frizerske škole u Somboru došla u Novi Sad sa željom da radi i napreduje u ovom poslu. Kod nas je naučila da se opusti i potpuno prepusti kreativnom ludilu neophodnom za vrhunske koloracije. Posle Žaninih makaza drugima se nećete prepustiti to Vam garantujemo.
SLAĐANA VUJOVIĆ​

SALON MENADŽER

Poziv koji kod nas baš i nije nešto popularan ali je i te kako bitan za bezbrižan i kreativan rad jednog salona. Ključ i stub organizacionog dela GavriloV salona, Slađa je završila srednju Ekonomsku školu u Subotici i Ekonomski fakultet i Master studije na istom. Neplaniranim i čudnim putevima došla je na trenutnu poziciju jer ni sama nije znala koliko može da se doprinese radu jednog salona, a da nisi u praksi frizer. Teoretski će se najbrže sporazumeti šta Vam treba i šta želite da postignete sa svojom kosom i to sve preko telefona. Danas, bez Slađe nema termina i nema zakazanog posla.